Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TikTok Akımı Sonrası Yükselen Dogecoin Artmaya Devam Ediyor

Dogecoin, kripto para piyasalarında günün en iyi performans gösteren koinlerinden birisi olmayı başardı. Birkaç gündür sosyal medya platformu TikTok’ta fenomen bir kullanıcının ’25 dolar yatırım yapın’ demesi ile başlayan çılgınlık sonrasında Dogecoin, bugün yüzde 50 oranında arttı. Fiyat, 0.0043 dolara kadar yükseldi. Bir ara 0.0056 dolara kadar yükselen fiyat sonrasında şu anda ciddi bir karı kaçırma korkusu (FOMO) oluşmuşa benziyor.

Dogecoin Uçuyor

TikTok’ta yer alan bir hesap bundan altı gün önce bir Dogecoin videosu paylaşmıştı. TikTok’un global fenomenlerinden birisi olan James Galante, takipçilerine çektiği bir videoda onlara Dogecoin yatırımı yapma tavsiyesi vermişti. Galante, o dönem çektiği videoda Dogecoin’e yapılacak olan 25 dolarlık bir yatırımın, ilerde 10 bin dolara çıkabileceğini söylemişti.

O günden sonra viral haline gelen video ile birçok kişi Dogecoin’e yatırım yaptı ve fiyatta büyük bir yükseliş yaşandı. Kripto para sektöründe yer alan yatırımcıların da işin içine girmesi ile birlikte Dogecoin fiyatındaki artışın boyutu iyice yükseldi.

Video paylaşıldığında 0.0023 dolar olan fiyat, şimdilerde ise 0.0043 dolara kadar yükseldi ve bir ara iki katın da üzerine çıktı. Galante’in ifade ettiği 1 dolar seviyesine ulaşmak şu an için imkansız gibi görünse de, burasının kripto para sektörü olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Emirhan
    Posted 09 Temmuz 2020 - 13:25 13:25

    Tiktok a güvenen var mı. Tiktok indiren var mı. Saçma video uygulaması.

Leave a comment