Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Müjdeyi Verdi: Büyük Bir Ülke TRON’u Yasal Para Yapacak, 5 Ülke de Yolda!

TRON kurucusu Justin Sun, TRX’in halihazırda bir ülkede yasal olarak kabul edildiğini ve 2023 hedefinin beş farklı ülkede yasal ödeme aracı olarak kullanılmasını sağlamak olduğunu açıkladı.

Justin Sun yakın zamanlı birkaç sosyal medya paylaşımında, TRX’in büyük bir ülkede yasallaşacağını belirtirken 5 ülkede yasal ödeme aracı olarak kullanılmasını hedeflediklerini belirtti.

2023 yılına dair hedeflerini paylaşan Sun, yakın zamanda büyük bir ülkenin TRX’i yasal ödeme aracı olarak kabul edeceğini belirten bu durumu diğer dijital para birimlerinin meşruiyeti ve yaygın olarak benimsenmesi için atılmış büyük bir adım olarak tanımladı. Bu yıl içerisinde anahtar performans göstergesi olarak 5 ülkenin TRX’i yasal ödeme aracı statüsünde tanımasını amaçlayan Sun, bunun yoğun çalışma gerektiren bir süreç olacağını ifade etti.

Günlük işlemler ve lokal işletmelerle sağlanacak bu denli bir entegrasyonun çok çeşitli pazarlar yaratabileceğini vurgulayan Sun, kullanım alanı söz konusu olduğunda bu durumun yeni dünyalara kapılar açacağını belirtti. Öte yandan devletler tarafından sağlanan bu güvencenin insanları başta TRX olmak üzere kripto paralara daha çok yönelteceğini sözlerine ekleyen Sun, atılacak bu adımlar sayesinde kullanım oranlarında kayda değer bir yükseliş bekliyor.

Bu hedefini “iddialı” olarak nitelendiren Sun yine de sıkı çalışma ve özveri ile gerçeğe dönüşebileceğini vurguladı. Topluluğu da bu konuda çalışmaya ve benimsemenin artması için lokal olarak teşvike davet eden Sun, açıklamasında şu önemli ifadelere yer verdi:

2023’e kadar, TRX‘in en az 5 ülkede yaygın olarak kabul edildiğini ve yasal ödeme aracı olarak kullanıldığını görmeyi ve bunun genel olarak kripto para biriminin daha geniş çapta benimsenmesinin sadece başlangıcı olmasını umuyorum. TRX’in daha yaygın bir şekilde kullanılması ve benimsenmesi m ekosisteme fayda sağlayacaktır.

Huobi ve Dominika dünyanın ilk ulusal token’ını çıkartmak için Justin Sun önderliğinde anlaşma sağlamıştı. Projenin TRON ağı kullanılarak hayata geçirileceği duyurulmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!