Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Poloniex Borsasını Satın mı Alıyor?

Circle’ın iştirak şirketi olan Poloniex ile yolları ayırmasının etkileri, kripto para sektöründe yankılanmaya devam ediyor.

Circle’dan sabah saatlerinde yapılan açıklamada, firmanın iştirak şirketi olan Poloniex’i Asya merkezli bir yatırım grubuna sattığı ifade edilmiş ve bu durum büyük bir ilgi çekmişti.

Asya merkezli yatırım grubunun ismi açıklanmazken, bu da haliyle kripto para sektöründe dedikoduların bir hayli artmasına yol açtı.

O dedikodulardan bir tanesi de TRON kurucusu ve TRON Vakfı başkanı Justin Sun’ın, yatırım grubunun bir üyesi olduğu yönünde idi. Bu konulara Twitter üzerinden yanıt veren Justin Sun ise, kendisinin Poloniex’i satın alan grubun bir parçası olduğu iddialarını net bir şekilde yalanladı.

Kendisinin bir yatırımcı olduğunun altını çizen başarılı isim, buna karşın Poloniex borsasının yeni sahibi olan yatırım grubu ile bir ilişkisi olmadığını ifade etti.

Bilindiği gibi Poloniex’in Circle ile regülasyon kaygıları sebebiyle yollarını ayırmasının ardından, borsanın Amerikalı müşterilere hizmetleri 1 Kasım tarihinden itibaren sona erecek. Bu da Amerikalı kripto para yatırımcılarına vurulan son darbe oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment