Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’ın Şimdilik Emekli Olma Niyeti Yok

Tron Foundation’ın CEO’su Justin Sun, Çin Komünist Partisi Merkez Parti Okulundaki bir blockchain projesinde görev alacağını açıklamasının ardından çıkan emeklilik iddiaları hakkında konuşup, şimdilik emekli olmak gibi bir niyetinin olmadığını açıkladı.

Justin Sun ile Çin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Akademisi tarafından salı günü ortaklaşa yapılan açıklamaya göre Justin Sun, blockchain tabanlı sosyal yönetim mekanizmalarının avantajlarını araştırması için kurulmuş bir takımın lider yardımcılığını üstlenecek.

Takımda Sun’ın yanı sıra Çin Merkez Bankası, Çin Siber Uzay İdaresi, Tsinghua Üniversitesi, Pekin Üniversitesi gibi kurumlardan temsilciler ve akademisyenler yer alıyor.

Justin Sun, konuyla ilgili WeChat ve Weibo hesaplarından yaptığı açıklamada, “iş dünyasından okula transfer olduğunu” ve “bir sonraki Liang Jianzhang olmayı umduğunu” söyledi. Çinli bir girişimci olan Liang Jianzhang, Trip.com’u kurmuş, 2016’da şirketin yöneticiliğinden ayrılmıştı.

Tron Foundation’ın CEO’su, yaptığı bu açıklamaların “emekli olabileceğine dair bir işaret” olarak yorumlanmasının ardından, sosyal medyadaki soruları şöyle yanıtladı:

Çin’deki prestijli bir araştırma kurumu olan Çin Yönetim Akademisi ile iş birliği yaptığımızı ve daha farklı çalışmaları da destekleyeceğimizi açıklamaktan sevinç duyuyorum. Şimdilik, emekli olmak gibi bir niyetim yok.”


Görsel: Justin Sun (Wikimedia Commons, görsel Koin Bülteni tarafından değiştirilmiştir)
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!