Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun: Tron ve Tether Ortaklığı Omni’yi Ezip Geçecek

Tron Foundation ve ürettikleri kripto para birimi TRX‘in kripto para dünyasının önde gelen figürlerinden olduğuna şüphe yok ve Tron her geçen gün attığı yeni ortaklıklar ve adımlarla bunu daha belirgin bir hale getiriyor.

Bilindiği üzre Tron geçtiğimiz günlerde stabil koin olan Tether ile ortaklık imzaladığını ve Tron blockchain ağı üzerinde 2019 yılının ikinci çeyreğinde USDT stabil koininin listeleneceğini duyurdu. Justin Sun o tarihlerde yaptığı açıklamada Tron’un kendi stabil koinine sahip olmasının ekosisteme çok faydalı olacağını ve kurumların Tron blockchain ağına girişinde büyük bir kolaylık sağlayacağını vurguladı.

Tether ilk olarak Omni isimli platform üzerinde yer almaktaydı ve bundan sonra ilk olarak Ethereum, şimdi de Tron ağına özel versiyonlarını piyasaya sürdü. Justin Sun da Omni platformuna seslendi ve Tron ile Tether ortaklığının Omni’ye fark atacağını vurguladı.

TRX/USDT paritesinin riski ve volatiliteyi minimuma indirdiğini ifade eden Sun, Tron blockchain ağında yapılan anlık ve neredeyse ücretsiz işlemlerin de Tether için büyük avantaj olduğunu vurguladı. Tron ağının Omni’den daha akıllı olduğunu da ifade eden Sun, konuyu kendi resmi Twitter hesabından takipçileri ile de paylaştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment