Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Twitter’da Bot mu Kullanıyor?

Sosyal medya kullanıcıları Justin Sun’ı Twitter’da bot kullanmakla suçluyorlar.

Ethereum kurucusu Vitalik Buterin bundan birkaç gün önce Justin Sun’a laf atmış, Justin Sun da Buterin’e kısa süre içerisinde yanıt vermişti. İkili arasındaki bu atışma Steem kaynaklı olsa da bu iki ismin daha farklı konularda da birbirleriyle ters düştüklerini biliyoruz.

Justin Sun, Vitalik Buterin ile yaşadığı bu anlaşmazlığın ardından Twitter üzerinden bir anket düzenledi. Bu ankette insanlara Tron 4.0 güncellemesinin mi yoksa Ethereum 2.0 güncellemesinin mi daha iyi olduğunu soran Sun adeta Tron ve ETH camialarını birbiriyle yarıştırdı.

Bot Kasıyor Olabilir

Sosyal medya kullanıcıları Justin Sun’ın bu anketi kazanmak için bot kastığını düşünüyorlar. Çünkü anket açıldıktan sonra Ethereum’un Tron’a karşı bariz bir üstünlüğü vardı. Fakat daha sonra -nasıl olduysa- Tron’un oyları hızla artmaya ve anket Tron’un lehine değişmeye başladı.

Justin Sun’ın Twitter’daki bu anketi kazanmak için bile bot kasmış olması (daha doğrusu, olma ihtimali) kripto para camiasında büyük tepki gördü. Bazı isimler Justin Sun’ın kripto para camiası için adeta bir utanç kaynağı olduğunu söylemeye başladılar.

Yerli kripto para yorumcularından Dr. Hardfork ise “kurumsal yatırımcılar neden kripto para almıyorlar?” sorusunun yanıtının bu olduğunu söylüyor. Justin Sun’ın böyle bir anket düzenlemiş olması, üstüne üstlük bir de bu anketin sonuçlarını manipüle etmiş olma ihtimali kendisinin “ciddiyetsizliğini” gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • yns
    Posted 25 Mayıs 2020 - 17:30 17:30

    yetmedi mi sürekli suçlayan haberlere yer verdiğiniz ? bırakın karalama haberlerını kendı aldıgınız coınlerde hıc sorun yok sureklı onlarla ılgılı guzellestırme haberlerı goruyoruz NEDEN ?

Leave a comment