Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yerli Bitcoin Analisti Uyardı: Bu Hafta Tehlikeli, Dikkatli Olun!

Yerli kripto para analistlerinden Rookie; Bitcoin fiyatının yeniden düşüşe geçebileceğini açıkladı.

Rookie Kriptoda’da paylaştığı yeni videosunda Bitcoin’in haftalık görünümünü yorumladı. Rookie geçtiğimiz hafta yayınladığı videoda Bitcoin’de “yukarı yönlü bir hareket için henüz çok erken” olduğunu söylemiş ve piyasadaki belirsizliğin, fiyatta bir düşüşe yol açabileceğini söylemişti. Rookie bu yorumunda haklı çıktı ve Bitcoin fiyatı ilerleyen günlerde düşmeye başladı.

Bitcoin’in 5 günlük grafiği

Haftalık Yorum

Bitcoin’in şu an için 8 bin 500 ve 10 bin dolar seviyeleri arasında yatay şekilde hareket ettiğini söyleyen Rookie; Bitcoin’in 8 bin 500 doların altına düşmesi halinde özellikle 7 bin 800 ve 8 bin 200 dolar seviyelerine dikkat etmek gerektiğini belirtiyor.

An itibarıyla 8 bin 800 doların üstünde seyreden Bitcoin’in 8 bin 600 dolar seviyesindeki desteğin altına düşmesi halinde bir sonraki durak 8 bin 200 dolar olacakmış gibi görünüyor. Rookie’ye göre yatırımcılar bu hafta özellikle bu üç seviyeye (8 bin 600, 8 bin 200 ve 7 bin 800) dikkat etmeliler.

İlk Hedef 8 bin 900

Bitcoin fiyatı bundan birkaç saat önce 8 bin 900 doların altına düştü ve şimdi yeniden o seviyenin üstüne çıkmaya çalışıyor. Rookie’ye göre Bitcoin’in 8 bin 860 dolar seviyesindeki desteğin altına inmiş olması sıradaki direncin 8 bin 900 olduğu anlamına geliyor.

Onun yorumlarına göre Bitcoin’in bundan sonraki seviyeleri sırasıyla 9 bin 300, 9 bin 500 ve 10 bin dolar seviyeleri olabilir. Fakat şu anda bir “yatay piyasada” olduğumuzu söyleyen Rookie bunların “çok tehlikeli olabileceğini” belirterek yatırımcıları uyarıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment