Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun, Yeni TRON Platformu İle İlgili Merak Edilenleri Yanıtladı

TRON’un kurucusu Justin Sun, yeni kuracağı TRON platformu ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Ethereum platformunda gördükleri eksiklik sebebiyle böylesi bir karar alan ve kendi platformlarını kurma yolunda adımlara atan TRON ekibinin başı, platformun yayınlanmasına 7 gün kala merak edilenleri yanıtladı.

Özellikle Ethereum tabanından çıkılması sonucu borsadan borsaya TRX gönderim zamanlarının uzamasından endişe eden yatırımcılarının içini rahatlatan Sun, her zaman için borsaların TRX’i destekleyeceklerine inandığını belirtti. Ancak TRON’un platform değiştirmesini onaylamayacak borsalar da olabileceğini belirten Sun, bu borsaların ise ciddi bir kardan olacağını belirtti. Sun şöyle konuştu:

”TRON vakfı TRX’in sadece kullanıcı güvenliğini sağlayan ve sıradan yatırımcının da elindeki kaybetmeyeceği şekilde güvenli borsalarda yer almasını istiyor.”

Elinde TRX bulundurmanın TRON ağında bir katılımcı olunduğu anlamına geldiğini de belirten ve TRX’lerin kitle fonlanmasında ve air drop gibi şeylerde kullanılabileceğini söylyen Sun, aynı zamanda 2021’e kadar yeni bir TRX dağıtımının olmayacağını da sözlerine ekledi ve şöyle konuştu:

”2021’den önce bir dağıtım olmayacak. Bu süre zarfından önce gelen bonuslar TRON Vakfı’na ait. Bundan sonrası için ise TRX dağıtımı belli bir sayıda olacak.”

Gönderim hızı ile de ilgili konuşan Sun, şu anda platform olarak saniyede 10 bin gönderimi onaylacak kapasitede olduklarını belirtirken, 2018’in ikinci çeyreği ile birlikte sistemde ciddi iyileştirmeler olacağını ve bu hızın daha da artacağını belirtti. Sun, şöyle konuştu:

”2018’in 3. çeyreğinde ana amacımız sistemdeki uygulamaları sağlam ve güvenli bir şekilde desteklemek. 4. çeyrek’te ise gizlilik ve bloklar arası iletişime odaklanacağız.”

TRON yatırımcılarından biri olan Diana ise Justin Sun’a vakit ayırdığı için teşekkür ederken, şöyle konuştu:

”Sizden başta nefret etmiştim ancak You Tube ve çeşitli sosyal mecralarda konuşmalarınızı dinledikçe neyi hedeflediğinizi daha iyi anladım. Tüm soruları vakit ayırıp cevapladığınız için size içtenlikle teşekkür ederim. İyi bir iş çıkardınız.”

Daha fazla TRX’in 2021’de piyasaya çıkacak olması haberi ise, herkesi memnun etmedi. Konuyla ilgili bir tweet atan Almerik takma adlı bir kişi, bu  hamlenin TRX’in fiyatını düşüreceğini belirterek şöyle konuştu:

”Bu tarz bir işe girmenizin altında yatan temel sebep ne, bunu merak ediyorum. Bence bu TRX yatırımcıları için çok büyük bir problem olacak. Hepimiz biliyoruz ki, piyasaya daha fazla TRX’in gelmesi fiyatları ciddi anlamda aşağı çekecek. Sizin ve projenizin hayranıyım, TRON’u destekliyorum ve 2022’ye kadar elimde tutacağım diyordum ancak bu son hamleden sonra 2021’den önce satmayı düşünüyorum.”

Kaynak: AMBCrypto

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment