Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’dan Meme Coin Açıklaması: Trade Etmeye Başlıyor!

TRON kurucusu (TRX) Justin Sun’ın, aktif bir şekilde meme coin ve gelecek vadeden projeleri trade edeceğini duyurdu.

Justin Sun 11 Mayıs tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, eğlenmek için genel kripto cüzdanı aracılığıyla meme coinleri ve gelecek vadeden projeleri trade etmeyi planladığını açıkladı.

Kurucu, işlemlerden kaynaklanan zararları kendisinin üstleneceğini ancak karları hayır kurumlarına bağışlayacağını bildirdi. Ayrıca yaptığı alımların ilgili varlıkların Poloniex veya Huobi’de listeleneceğine dair kararlara etki etmeyeceği ve yatırımcıların alım kararlarından önce kendi araştırmalarını yapması gerektiği konusunda takipçileri uyardı.

Sun, konu hakkında takipçilerine yaptığı uyarıda şu ifadeleri kullandı:

Yatırımlarımın finansal tavsiye teşkil etmediğini ve bu projelerin Huobi ve Poloniex dahil olmak üzere herhangi bir borsada listelenme garantisi olmadığını unutmamak önem arz ediyor. Ben sadece eğlence için kripto para trade ediyorum. Yatırım yapmadan önce daima kendi araştırmanızı yapın.

Yakın zamanda yatırımcılar tarafından tekrar popüler hale gelen meme coinler hakkında sektör aktörleri tarafından pek çok görüş öne sürüldü. Kimi aktörler, bu projelerin orta vadede gelecek sunduğunu belirtirken kripto para analisti Benjamin Cowen, meme coinlerin dolandırıcılık ürünü olduğunu iddia etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!