Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’dan Sevindirici TRON Açıklaması: Binance ile Anlaşıldı

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun ve Binance’in ortak çalışmaları sayesinde TRON ağı kullanılarak yapılan para çekme işlem ücretlerine iyileştirilmeye gidildi.

Binance tarafından yapılan açıklamada, topluluktan gelen geri bildirimlerin ardından TRON ağındaki para çekme ücretlerinin iyileştirildiği duyuruldu. TRON topluluğu, Binance üzerinde TRON ağını kullanılarak yapılan işlemlerin değiştirilmesiyle ilgili “dinamik enerji modeli” adlı sistem için oy kullanmış ve büyük çoğunluk karara lehte oy vermişti. Söz konusu ücret değişikliği 11 Şubat tarihinde aktif hale getirildi.

Justin Sun, söz konusu ücret değişikliğini desteklediğini ve kripto ticaretinin herkes için uygun hale gelmesi için bunun önemli bir adım olduğunu belirtti:

Heyecan verici haberler var! TRON ağındaki işlem ücretlerini azaltmak ve kripto işlemlerini herkes için daha uygun hale getirmek için Binance ile bir anlaşmaya vardık. Bu iş birliğinin amacı, kripto paraların kitlesel olarak benimsenmesini sağlamak ve herkes için erişilebilirliği artırmaktır.

Söz konusu entegrasyonu teyit eden Binance, ücretler üzerindeki iyileştirme için TRON ekibiyle yakın temas bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti:

Binance, Tron ağındaki para çekme ücretlerini azaltmaya yönelik bir çözüme ulaşmak için Tron proje ekibiyle birlikte çalıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!