Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’dan, ”Tron Sadece Bir Çöptür” Diyen Stellar Kurucusuna Yanıt Geldi!

Tron Foundation kurucusu Justin Sun, geliştirdiği projenin yanı sıra, sosyal medya üzerinden yaptığı duyurular ve verdiği haberler ile de adından sıkça söz ettirmekte.

Justin Sun, geçtiğimiz günlerde Ripple, Stellar, Mt. Gox ve e-Donkey gibi bir çok platform ve firmada emeği bulunan ve kurucu ortaklık yapmış olan Jed McCaleb’in Tron’a yönelttiği ağır ithamlara kendi Twitter hesabı üzerinden aynı sertlikte cevap verdi.

McCaleb yaptığı açıklamada piyasada bulunan kripto para projelerinin %90’ının ”saçmalık” olduğunu vurgulamış ve ”Tron gibi şeyler, sadece çöp”  diyerek Tron topluluğunu üzerine çekmişti.

Justin Sun ise söz konusu eleştiriye Jed McCaleb tarafından kurulan ve 2002 yılında kullanımı kalkan e-Donkey platformuna değinerek cevap verdi. Geçtiğimiz 2018 yılında Tron tarafından satın alınan popüler dosya paylaşım sitesi BitTorrent ile e-Donkey’i, Tron ile de Stellar’ı karşılaştıran Sun, 2019 yılında Tron’un Stellar’ı ezip geçeceğini ima etti ve durumun BitTorrent ile e-Donkey karşılaştırmasında olduğu gibi gerçekleşeceğini vurguladı.

2018 yılının sonlarında yakaladığı ivme ile piyasa hacmi açısından top 10 kripto para birimi arasına girmeyi başaran Tron, 11. sırada yer alan Cardano’ya geçilmemek için hala direniyor ve aralarında sadece 200 milyon dolarlık bir hacim farkı mevcut.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment