Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’ın İddialarına Liverpool’dan Yalanlama Geldi

TRON CEO’su Justin Sun, bugün kripto para dünyasını çalkalayan bir açıklama yaptı ve Premier Lig’in en ünlü takımlarından birisi olan Liverpool ile ortaklık anlaşması imzalama ihtimallerinin olduğunu belirtti.

Bu konu daha sonra Merseyside ekibinin temsilcilerine ulaştı. Liverpool kulübü sözcülerinden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise, şu an için böyle bir şeyin söz konusu olmadığı ifade edildi.

Decrypt Media’ya konuyla ilgili bir demeç veren Liverpool sözcüsü, TRON ile anlaşma sürecinin şu anda masada olmadığını aktardı.

Sun, Liverpool’dan gelen bir davet metninin videosunu Twitter hesabı üzerinden gün içinde paylaşmış ve bu durum ciddi ilgi çekmişti.

Bunun üzerine Kraken CEO’su Jesse Powell, Liverpool kulübü ile yaptığı mailleşmenin ekran görüntüsünü paylaştı. Powell, bu gönderinin kazara paylaşıldığını ve scam olduğunu düşündüğünü ifade etti. Başarılı isme gelen mailde, Liverpool ve Kraken arasında yapılabilecek olası bir iş birliğine dair detaylar yer alıyordu.

TRON’un Liverpool ile yaptığı iddia edilen bu anlaşma gerçekten de büyük yankı uyandırmıştı. TRON merkezli Blockchain girişimi IAmDecentralized platformunun kurucusu Misha Lederman, konuyla ilgili yaptığı bu anlaşmada bu olası iş birliğinin kripto para sektörü için inanılmaz bir anlam ifade edeceğini söylemişti.

Premier Lig’de maç fazlasıyla lider durumda yer alan ve Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Barcelona’nın rakibi olan Liverpool, dünyada en fazla taraftara sahip futbol takımları arasında gösteriliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment