Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Yarınki Juventus Maçına Kripto Para Sponsoru!

Blockchain şirketlerinden Chiliz, yarın Juventus ile K-League All Stars arasında düzenlenecek olan maçın resmi sponsoru oldu.

İtalyan futbol devi Juventus önümüzdeki gün Güney Kore’nin başkenti olan Seul’da K-League All Stars’a karşı mücadele edecek. Türkiye saati ile 14:00’da başlayacak olan maç Seul Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Cristiano Ronaldo gibi dünya yıldızlarının katılacağı bu maç Güney Kore’de büyük ilgi görüyor. Öyle ki stadyumda 60 binden fazla izleyicinin yer alması bekleniyor.

Bu maç yalnızca Güney Kore’deki futbol severlerin değil kripto para destekçilerinin de ilgisini çekiyor. Çünkü bu maçın sponsoru Chiliz adlı bir Blockchain şirketi oldu.

Chiliz’in CEO’su olan Alexander Dreyfus bugün öğlen saatlerinde Twitter hesabından bir video paylaşarak stadyumdaki reklam panolarını gösterdi. Bu maçı izleyecek olan on binlerce kişi bu panolardaki kripto para reklamlarını görecek.

Chiliz aynı zamanda Juventus, Paris Saint-Germain, West Ham United ve AS Roma gibi kulüplerin de resmi ortaklığını üstleniyor. Bu kulüplerin taraftarları Chiliz’in kendi tokenı olan CHZ’yi satın alarak bunu daha sonra kendi kulüplerinin tokenlarına dönüştürebiliyor, bu tokenlarla kulüp mağazasından alışveriş yapabiliyorlar.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment