Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kanada’da Kripto Para Madencilerine Özel Düzenlemeler

Kanada‘nın Quebec bölgesindeki enerji düzenlemelerinden sorumlu olan Régie de l’énergie, kripto para madenciliğiyle ilgili yeni düzenlemeler yayınladı.

Régie de l’énergie, bir süre boyunca yaptığı araştırmalar ve tartışmalar sonucunda yerel kripto para madencileriyle ilgili yeni kararlar aldı. Régie de l’énergie tarafından yapılan açıklamalara göre bölgedeki Hydro-Quebec adlı elektrik üreticisi bundan böyle Blockchain sektörüne 300 megawattlık elektrik aktarmak durumunda kalacak.

Bu elektrikten faydalanmak isteyen kripto para şirketlerinin yerel düzenleyicilerle iletişime geçmeleri ve belli başlı süreçleri atlatmaları gerekiyor. Régie de l’énergie; kripto para şirketlerini incelerken bunların çalışanlarına ödedikleri toplam maaşları, şirketin yatırım değerini ve birkaç farklı kriteri göz önünde bulunduracak.

Düşük elektrik masrafları, yüksek İnternet hızı ve kısmen ılımlı düzenlemeleriyle birlikte Kanada kripto para madencilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Hydro-Quebec tarafından yapılan bir araştırma Kuzey Amerika’daki en uygun elektrik tarifelerinin Quebec’te olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment