Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kanadalı Kripto Para Fonu: Bitcoin’de Kritik Eşik 6 Bin Dolar

Kanada’da yerleşim gösteren Rivemont Crypto Fund, yaptığı değerlendirme ile piyasalara ışık tuttu.

Son dönemde Bitcoin fiyatında yaşanan düzeltme ile birlikte SEC kararının da erteleme yönünde gelmesi, piyasaları sıkıntıya sokmuştu. 8 bin dolar dönemleri, hemen herkes için umut verici olsa da şu anda durum biraz daha belirsiz olarak göze çarpıyor.

Rivemont Crypto Fund da, Facebook hesabından bir değerlendirme yaparak, konuyu ele aldı. Fon, 6 bin dolar seviyesinin Bitcoin için oldukça kritik olduğuna vurgu yaparken, şu an Bitcoin’in yaşadığı fiyat gel gitlerinin de normal olduğunu belirtti.

Rivemont Crypto Fund, SEC kararının piyasalara olumsuz etkisi olduğunu ifad ederken, bununla birlikte ICE’nin Bakkt ismi verilmiş bir kripto para platformunu duyurmasının da o denli pozitif bir gelişme olduğunu belirtti.

Şu anda fon olarak ana rezervlerinin nakitte olduğunu belirten fon, Ethereum’un Bitcoin’e karşı daha iyi performans gösterdiğini belirtse de, bununla birlikte temkini elden bırakmadıklarını da ifade etti.

Fon, her ne kadar kısa vadede olumsuz etkiler yaratabilecek kararların ve yasal süreçlerin olabileceğini belirtse de, bununla birlikte sektörün uzun süre boyunca hayatımızda yer edeceğinin kesinleştiğini belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment