Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kanlı Çarşambanın Etkileri Hala Sürerken, XRP ve Stellar Yerini Korumakta!

Kanlı Çarşamba gününün etkileri hala kripto para piyasasından silinmiş değil ve bir çok kripto para birimi kızıl rengi üzerinden atabilmiş değil. Geçtiğimiz bir saat, 10 ile 11 arası bazı kripto para birimlerinde ufak bir yukarı yönlü hareket oluşturmuş olsa da, 7 günlük grafikler hala çok kötü bir tablo çizmekte.

Basın saatine göre lider kripto para birimi 5.600 dolara çıkamadı ve hala 5.589 dolardan işlem görmekte. BTC‘nin 24 saatlik hareketi ise %1.26’lık düşüş göstermekte.

Geçtiğimiz günlerde ikinciliği XRP‘ye kaptıran Ethereum‘da da durumlar pek farklı değil. ETH %0.42’lik düşüş ile 178 dolardan alıcı buluyor.

Tartışmaların odağındaki kripto para birimi Bitcoin Cash ise, 7 haftalık tabloya göre %25 üzerinde düşüş gösterirken, 24 saatlik grafikte %6.10’luk düşüş ile 417 dolardan alıcı buluyor. BCH çok değil yaklaşık bir hafta önce 600 dolar üzerine kadar çıkmayı başarmıştı.

Hacme göre top 10 arasında yer alan kripto paralardan yeşillenen üç isimden birisi konumundaki Stellar ise, basın saatine göre %4.42’lik yükseliş ile 0,242 dolardan işlem görmekte. Stellar özellikle iki hafta önce ciddi bir yükseliş yapmış ve ayı piyasasından da en az etkilenenlerden birisi olmuştu.

Ancak şüphesiz top 10’un son iki üç günlük yıldızı, Kanlı Çarşambaya bile dayanmayı başarıp bu esnada ikinciliği elde eden XRP oldu. XRP son 24 saat içerisinde %1.99’luk yükseliş yaşadı ve 0.47 dolarlık birim fiyata sahip. Ripple’ın geçtiğimiz gün yaptığı yeni ortaklığın da XRP fiyatına etki ettiği bilinmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment