Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kate Winslet OneCoin Filminde Mağduru Oynayacak

Gelmiş geçmiş en büyük kripto para dolandırıcılıklarından biri olan OneCoin projesini konu alacak filmde Kate Winslet için uygun görülen rol belli oldu. Oscarlı oyuncu çekilecek filmde, bu dolandırıcılık yüzünden binlerce dolar kaybeden ve saadet zincirini anladıktan sonra OneCoin’e karşı mücadele eden bir kurbanı canlandıracak.

Belki de en ünlü ve büyük çaplı kripto para dolandırıcılıklarından biri olan OneCoin projesinin Hollywood tarafından filme uyarlanacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Filmin kadrosunda Oscar ödüllü ünlü oyunca Kate Winslet’in de yer alacağı alınan bilgiler arasındaydı. Winslet’in oynayacağı karakter yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Başarılı oyuncu filmde, sahte OneCoin kripto para projesi ile kandırılan ve binlerce dolar zarara uğrayan bir karaktere hayat verecek. Tıpkı OneCoin’in gerçek hikayesinden esinlenecek bu film gibi, Winslet’ın canlandıracağı karakter de aslında gerçek hayatta bunları yaşamış bir kadın; Jen McAdam.

Jen McAdam ailesi ve arkadaşlarını ikna etti, birlikte 220 bin sterlin kaybettiler 

İskoçya’nın Kuzey Ayrshire bölgesinde yaşayan Jen McAdam, dünyanın dört bir yanındaki birçok insan gibi çok şanslı olduğuna ve OneCoin sayesinde zengin olacağına inanıyordu. Fazla hikayenin sonu, beklediği gibi bitmedi. McAdam, 4 milyar sterlinlik bir kripto para dolandırıcılığı OneCoin saadet zincirinin kurbanlarından biri oldu.

Jen McAdam, OneCoin’in Bitcoin gibi değerleneceğinden oldukça emindi; erken bir zamanda OneCoin’i yakalamıştı ve az bir yatırım ile yetinmeyecekti. McAdam, ailesini ve arkadaşlarını OneCoin’in ne kadar harika bir fırsat olduğuna ikna ederek toplam 220 bin sterlin yatırmaya ikna etti. Ve sonuçta her şeyin bir yalandan ibaret olduğu anlaşılınca, kayıpları büyük oldu.

kate-winslet-onecoinOneCoin filmi “Fake!” Jen’in kitabından uyarlanıyor

Jen McAdam’ın OneCoin’in hikayesini bir kurban olarak kendi cephesinden anlattığı kitabı sahte anlamına gelen “Fake!” ismini taşıyor. Herald’ın haberine göre çekimlerine başlanacak olan Hollywood filmi de bu kitabı baz alacak. Jen McAdams verdiği röportajda “böyle bir şey başıma gelene kadar adaletin ne kadar önemli olduğunu anlayamadım; hele ki yetkililer size sırtını döndüğünde” şeklinde açıklamalarda bulunarak mağdurlar için adaleti sağlamak için bu kitabı yazdığını söyledi.

Çekilecek olan filmde kendisini Kate Winslet’ın oynamasına ise “gerçeküstü bir şey; çok onur duyuyorum ve heyecanlıyım” açıklamalarında bulundu. Winslet’la da tanışma fırsatı bulan McAdams, oyuncunun harika bir iş çıkaracağından emin olduğunu ve filmin OneCoin madurları için de bir çığlık olacağını umduğunu dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!