Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kate Winslet OneCoin Filminin Kadrosuna Katıldı

Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet, kripto para dünyasının belki de en meşhur projelerinden OneCoin ile ilgili çekilecek filmin kadrosuna katıldı. 

OneCoin adlı kripto para projesi 2014 yılında Ruja Ignatova tarafından kuruldu. Günümüzde Bitcoin Kraliçesi olarak da tanınan Ignatova, insanlara Bitcoin’e rakip olabilecek bir kripto para ürettiğini vadetti. ABD Adalet Bakanlığı 2019’un mart ayında Ignatova’yı OneCoin üzerinden dolandırıcılık yapıp kara para aklamak ile suçladı.

2014 yılında kurulan ve birkaç yıl içerisinde 4 milyar dolar yatırım toplayan bu proje 2017 yılında Ignatova’nın ortadan kaybolması ile son buldu. Ignatova’dan o zamandan beri haber alınamazken OneCoin ismi kripto para camiasında tartışmaya yol açmaya devam ediyor.

Winslet’in de oynayacağı bir film çekilecek

En büyük saadet zincirlerinden biri olan OneCoin’in hikayesi Fake! isimli bir film ile beyaz perdeye uyarlanacak. Filmin yapımcılığını Alice in Wonderland ve Memento gibi filmlerle tanınan Jennifer Todd üstlenecek. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini ise özellikle Koronavirüs döneminde popülerleşen Contagion filminde de görev almış olan Scott Z. Burns üstlenecek.

The Block haberine göre Fake! adlı bu filmde Titanic filmindeki rolüyle tanınan Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet da yer alacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!