Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Rager: Bitcoin Fiyatının Bu Hafta 12 Bin Dolar Olmaması İçin Sebep Görmüyorum

Analist Josh Rager, Bitcoin fiyatının haftalık kapanış göz önüne alındığında 12 bin dolar seviyesine ulaşamaması için hiçbir neden bulunmadığını açıkladı. Bitcoin’in haftalık direncini kırması ve %5 oranında bir artış elde etmesi, analiste göre BTC’de görülecek yukarı yönlü ivmenin habercisi.

Kripto para piyasalarına eklenen 10 milyar doların etkisi ve Bitcoin’de görülen artış, piyasaların görünümünü değiştirdi. Josh Rager ve bazı analistler, BTC’de güçlü bir alış sinyali olduğunu ima ederek Bitcoin fiyatının yükseleceğini öne sürdü. 

Bitcoin Rahatlıkla 12 Bin Dolara Çıkabilir

BTC’de görülen %5 oranındaki kazanç, 10 Ekim’de 11.500 dolar seviyesinin hemen altında bir zirve görmüştü. Ertesi gün ise bu rakam 11.400 doların üzerine çıktı. Kripto para analisti Josh Rager, Bitcoin’in haftalık kapanış değerlerini analiz ederek BTC’nin 12 bin dolara çıkmaması için hiçbir sebep bulunmadığını Twitter’da şöyle aktardı:

“BTC fiyatı, kırılmadan önceki aralığa geri döndü. Şahsen bu hafta BTC’nin 12 bin dolara yükselmemesi için hiçbir sebep göremiyorum.”

rager-bitcoin-fiyatı

İki gündür kazanç elde eden Bitcoin, Rager’a göre 12 bin dolar bandına yükselmeye müsait bir eğilim içerisinde. TradingView’ın paylaştığı BTC grafiklerinde de haftalık alış sinyallerinin güçlü olduğu belirtiliyor. Bununla birlikte, bazı analistler de Rager gibi Bitcoin’de yukarı yönlü bir hareketlilik gerçekleşeceğini öngördüğünü aktardı. 

Bitcoin RSI Değerleri Yükselişin Habercisi

Analist Mr.Anderson, attığı tweette BTC haftalık RSI indikatörünün boğalarla paralel ilerlediğini aktardı. Bir varlığın aşırı alım/satım koşullarını değerlendiren RSI indikatörü, Mr.Anderson’a göre BTC’nin bullish eğilimler gösterdiğini ve 16 bin dolar seviyesine geleceğini gösteriyor.

Bitcoin-RSI
Bitcoin’in bu seviyeye gelmesi için önce 12 bin dolarlık direnç noktasını kırarak 2020’deki zirvesinin üzerine çıkması gerektiği ifade edilirken, bundan sonraki hedefin 14 bin doların biraz altı olduğu da söylendi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!