Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KFC Venezuela’dan Dash Açıklaması: Henüz Ödeme Olarak Kabul Etmiyoruz

KFC Venezuela’nın restoranlarında Dash kabul edeceği iddiaları kripto para piyasalarına bomba gibi düşmüştü ancak görünen o ki, bu konuda da işin arkasında pek bir gerçeklik çıkmadı. Konuyla ilgili, İspanyolca yayın yapan kripto para sitesi Criptonoticias’a konuşan KFC Venezuela CEO’su Antonio Sampayo, şu aşamada şirket olarak böyle bir tasarruflarının bulunmadığını ifade etti.

Sampayo, KFC olarak Dash ile bu tarz bir şeyi konuştuklarını doğrularken buna karşın herhangi somut bir gelişme olmadığını ve işin tamamen fikir aşamasında olduğunu ifade etti. Başarılı yönetici, bu tarz bir durumun neden şirketin Dash kabul edeceği yönüne çekildiği ve bu kadar gündem olduğunu ise anlayamadığını ifade etti.

Çıkan haberlerde, Dash ve KFC Venezuela’nın bir anlaşmaya vardığı ve bundan sonra Venezuela’daki KFC restoranlarında Dash geçeceği iddia edilmişti. Hatta bunun için pilot bölge olarak başkent Caracas’taki birkaç KFC dükkanının belirlendiği de ifade edilmiş, başarılı pilot denemenin ardından tüm bu işin 24 farklı dükkana yayılacağına vurgu yapılmıştı.

Şu anda çok ciddi bir enflasyon pençesi altında olan ve zor günler geçiren Venezuela için kripto paralar bir çıkış olarak görülürken, bu noktada ülkede en fazla popüler olan kripto paralardan birisi de Dash. KFC Venezuela haberleri dışında Dash, Venezuela’da en fazla kullanılan kripto paralardan birisi ve Dash ekibi de bu konu hakkında yoğun bir çaba sarf ediyor.

Bakalım gelecekte bu konu ile ilgili neler yaşanacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment