Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ki Young: Bitcoin Balinaları Harekete Geçti, Dump Gelebilir

CryptoQuant CEO’su, Bitcoin balinalarının harekete geçtiğini söyledi ve yakında dump gelebilme ihtimaline karşı yatırımcıları uyardı. CEO’ya göre dump, kısa vadede gerçekleşebilir.

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, yeni Bitcoin yorumuyla yatırımcıları dump konusunda uyardı. Tavsiye dışı olarak analizlerini aktaran CEO, Bitcoin balinalarının borsalara yüklü miktarda para aktardığını gösterdi. Paylaştığı grafikteki kırmızı danger zone‘a dikkat çeken Ki Young, kısa vadede dump geleceğine inandığını belirtti.

All Exchanges Inflow Mean (144-block MA / Tüm borsalara yapılan giriş akışının ortalaması) 2 BTC’yi geçti. Sanırım tehlikeli bir bölgedeyiz. Balinalar borsalarda aktif olduğunda fiyat muhtemelen yatay seyredecek veya düşecektir.”

bitcoin-dump
Son 24 saatteki All Exchanges Inflow Mean grafiği. Kırmızı daire içindeki alan tehlikeli bölgeyi gösteriyor.

26 Kasım tarihinde de All Exchanges Inflow Mean’i (144-block MA) paylaşarak düzeltme beklediğini söyleyen CEO, şunları söylemişti:

“Bitcoin’e daha fazla düzeltme gelebilir. All Exchanges Inflow Mean hala yüksek. BTC, Aralık ayına kadar 20 bin doları kıracaktır.”

Balinalar altcoin alıyor olabilir mi?

Bitcoin maksimalisti ve melek yatırımcı WhalePanda, Ki Young’un açıklamasına farklı bir bakış açısı getirdi. WhalePanda, balinalar için “Belki de altcoin alıyorlardır.yorumunda bulundu.

bitcoin-dump
John Cho isimli bir kullanıcı da WhalePanda gibi altcoin konusuna değinerek bir yorum getirdi. Cho, balinaların altcoinlere yönelmiş olabileceğini öne sürerek “Sanırım altcoinlerde satış yapmak istiyorlar.dedi.

Blockchain alanında çalışmaları bulunan Anndy Lian da dump bekleyenlerden. Lian, Bitcoin balinalarının çeşitli borsalara para transfer ettiğini, bu nedenle kısa vadede bir dump senaryosu görülebileceğini açıkladı. Bununla birlikte, BTC fiyatının da düşüşe geçebileceğini söyledi.

bitcoin-dump

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!