Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kıdemli Bloomberg Analisti Ethereum’un Yükselişini Öngörüyor

Kıdemli Bloomberg Analisti Mike McGlone, “İnternetin Teminatı” olarak tanımladı ve artan talepten dolayı fiyatında yükseliş olabileceğini düşünüyor.

Bloomberg’de kıdemli emtia analisti olan Mike McGlone Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımda, Ethereum’un NFT ve Metaverse gibi çeşitli alanlarda popüler olarak benimsenmesinin ardından internetin teminatı olarak değerlendirdi.

Son zamanlarda kripto para piyasasının yükseleceği tahminlerinde bulunan McGlone yaptığı açıklamada:

Talep artıyor, arz azalıyor. Ethereum, finans ve paranın dijitalleşme sürecindeki konumu daha fazla fiyat artışı olacağını gösteriyor.

dedi.

Ethereum şu anda dünya üzerindeki en büyük NFT koleksiyonlarının ve metaverse projelerinin satın alma işlemlerinde kullanıyor.

Ayrıca son zamanlarda NFT koleksiyonunun detaylarını açıklayan Shiba Inu ekibi, NFT’lerini Ethereum ile satacaklarını açıklamıştı.

 

Ayrıca, Ethereum 2.0’ın piyasaya sürülmesinin beklendiği süreçte çok fazla Ethereum stake edildiği için piyasada dolaşan ETH sayısının oldukça azaldığı belirtiliyor.

Ethereum son 7 günlük periyotta yaklaşık %4,5 değer kazanarak CoinMarketCap verilerine göre 3.278 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!