Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kişisel Gelişimin ”Babası” Olarak Bilinen Tony Robbins, Bitcoin’i Tanıttı!

Tony Robbins, ABD içerisinde dört adet en çok satanlar listesine girmiş kişisel gelişim kitabının yazarı olmanın yanı sıra, Donna Karan, Oprah Winfrey, Bill Cliton, Serena Williams gibi ünlü isimlere yaşam koçluğu yapmakla da tanınan bir kişi.

Kişisel gelişimin ”babası” olarak da tanınan ve bugüne kadarki seminerlerine 3 milyondan fazla kişinin katıldığı tahmin edilen Robbins, kendi Twitter hesabından paylaştığı ”Bitcoin nedir, ve bu nasıl çalışır? Buradan öğrenin” yazılı gönderisi ile kripto para ve Bitcoin dünyasına giriş yaptığını takipçilerine gösterdi ve büyük bir sükse yarattı.


Lider kripto para birimi Bitcoin’in, 9.978 dolar birim fiyata sahip olduğu tarihlerde kaleme alınmış olan makale, Team Tony tarafından yazılmış ve kripto para birimlerini oldukça yeni bir konsept olarak tanıtmakta. Makale özellikle Tony Robbins’in takipçi profiline yakın kişilerin anlayabileceği sade bir dilde yazılmış ve sadece sektör içerisinden değil, sektörün dışından da bir çok insanın da bu yapıyı anlayabilmesini amaçlamakta.

Makalede Bitcoin ile ilgili kısımların bir kısmı şu şekilde öne çıkmakta:

”Bitcoin merkeziyetsizdir. Hiçbir banka, hükümet, kurum veya birey ağa sahip değildir veya bunu kontrol edemez. Bu da sizin hesaplarınızın asla dondurulmayacağı veya bir hükümetin sizin paranızın değerini azaltamayacağı anlamına gelir. Bu her ülkede kullanılabilir ve anonimliği sayesinde teknik olarak bilgili kişiler vergiden kaçabilir ve Bitcoin’i herhangi bir yasa dışı hizmet veya ürün için ödeme biçimi olarak kullanabilir.”

Görünüşe göre lider kripto para birimi Bitcoin, 2019 yılına önemli bir katılım ile giriş yapmış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment