Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bir Günde İkiye Katladı: Klever Nedir?

11 Mart günü Hong Kong’daki XT borsasın listelenen Klever (KLV), 24 saatlik zaman diliminde yüzde 87 oranında artış gördü ve aynı gün 0,166 dolara çıkarak ATH yaptı.

Klever (KLV) fiyatı, aylık grafikte yüzde 1.685, 14 günlük grafikte 874, haftalık grafikte ise 566 oranında yükseldi. KLV token, gün içerisinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmayı başardı.

635 milyon dolarlık piyasa değeri bulunan KLV, 41 milyon dolarlık işlem hacmi gördü.

22 Mart’ta KFI madenciliğini başlatacak olan Klever, nedir?

klever-klv
Kaynak

Klever ve KLV token nedir?

Klever; Klever OS, Klever App ve Klever Swap&Exchange’den oluşur. Klever OS, kripto para cüzdanı için işletim sistemidir. Geliştiriciler; uygulama, mobil cihaz, giyilebilir teknoloji gibi birçok cihazda bu sistemi kullanabilirler.

Klever App, Klever OS üzerine kurulu olan uygulama katmanıdır ve kullanıcılar bu katmanda çeşitli uygulamaya ve hizmete erişebilir. App; Bitcoin, Tron, Ethereum, Binance Coin, Litecoin’in de içinde bulunduğu 10 binden fazla kripto varlığı destekler. Kredi kartıyla kripto para alımına izin verir. 

Ayrıca platform; Binance Smart Chain, Polkadot, Cardano, Stellar, SysCoin, EOS ve VeChain ile entegrasyon sağlamak için çalışmalar yapıldığını söylüyor.

Klever Swap&Exchange, kullanıcıların alım-satım işlemlerini yapmasına olanak tanıyan, otonom botlara sahip bir borsadır. Borsa, yüksek güvenlik ve saniyede 1 milyonun üzerinde işlem kapasitesi vadeder.

Klever, 200’den fazla ülkede 30’un üzerinde dilde hizmet vermektedir. Stake yapılabilen platformda saatlik getiri elde edilebilmektedir. Dapp tarayıcısı ile merkeziyetsiz hizmetlere erişme imkanı verir.

Ağın yerel tokenı KLV; staking ödülünün yanı sıra transfer, borsa, swap, P2P gibi işlem ücretlerini öder. Ayrıca KLV ağdaki yeni projeler için de kullanılmaktadır. KLV tokenın toplam arzı 10 milyarken dolaşımdaki arzı 3.9 milyardır. KLV tokenı listeleyen borsalar arasında; KuCoin, Digifinex, CoinEx, Bitrue, PoloniDEX, TronTRADE, Bittrex bulunmaktadır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!