Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koin Bülteni Web3 Haber Platformu Olma Yolunda: KOINB Bitexen’de Satışa Sunuluyor

Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, 11 Ağustos Perşembe günü saat 13.00’te yenilikçi kripto para bilgi paylaşım platformu Koin Bülteni’nin KOINB Token’ını arz edecek.

Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, KOINB Token ön satışını başlatıyor. Serbest piyasada fiyatlanan sosyal token KOINB Token’ın ön satışı, Bitexen Club aracılığıyla 33 gün kilitli ve kilitsiz seçenekleriyle Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen’de gerçekleştirilecektir.

Ön satışla ilgili görüşlerini dile getiren Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem:

Tecrübelerini yeni nesil teknoloji ile birleştiren Koin Bülteni ile böyle bir iş birliği gerçekleştirmiş olmaktan mutluyuz. Bitexen olarak farklı sektörlerde, Web3 alanındaki gelişmeleri kullanıcılarımızla buluşturmaya devam ediyoruz.

Şimdiye kadar 25.000’in üzerinde içerik paylaşılmış olan Koin Bülteni, aylık 1 milyonun üzerinde sayfa görüntülenmesi almaktadır.

Koin Bülteni’nin vizyonu kripto para ve blockchain sektöründe mevcut platformlar üzerinde lider konumunda olmanın yanında yeniliklere öncü olmaktır. Ayrıca Koin Bülteni ön satıştan elde edilecek olan gelirlerle web3 platformu olarak da gelişme gösterecek ve 2017’den beri sürdürdüğü çalışmaları web3’e taşıyarak aynı vizyonda buluşturacaktır.

KOINB Sahipleri Hangi Ayrıcalıklara Sahip Olacak?

Web3 platformu sayesinde okuyucular sahip oldukları tokenlar ile kendi yazılarını yayınlayabilecek, platform üzerinden token elde etme şansı yakalayacak ve özel içerikler üzerinde konu belirleme hakkına sahip olabileceklerdir. Ayrıca KOINB sahipleri, içeriklere yorum yapma, makaleyi öne çıkarma, değiştirme, beğenme ve silme gibi haklara sahip olacaktır.

İçeriği paylaşılan kişi, makalesinin oylamada beğenilmesi durumunda yayınlanınca token elde edebilecek.

Ayrıca platform üzerinde yer alan token avlama özelliğiyle kullanıcılar içerik okurken aynı zamanda token kazanma şansı da elde edebilecek.

Ön satışa buraya tıklayarak katılabilirsiniz

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!