Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koin Bülteni’ni Sosyal Medya Hesaplarımız ve Bundle Üzerinden Takip Edebilirsiniz

Koin Bülteni, bitcoin, alternatif kripto para birimleri ve blockchain teknolojisi ile ilgili dünyadan haberleri, Türkiye’de hızlı bir şekilde takipçilerine ulaştırmak, sektör hakkında bilgi almak isteyen kullanıcıların aklındaki sorulara cevap olabilmek adına her gün kendini daha da geliştirerek çalışmalarını sürdürüyor.

Bu içeriğimizde siz takipçilerimizin yayınladığımız haber, analiz ve bilgi verici içeriklerden anında haberdar olmak için faydalanabileceği yöntemlerden bahsedeceğiz.

Bildirimleri açarak güncel içeriklerden anında haberdar olabilirsiniz

Koin Bülteni’ni bilgisayarınız ya da android cihazlarınızdan takip ediyorsanız, web sitemizin bildirimlerine izin vererek içeriklerden anında haberdar olabilirsiniz.

koin bülteni bildirimlere abone ol

Facebook ve Twitter üzerinden bizleri takip edebilirsiniz

Koin Bülteni yaptığı paylaşımları eş zamanlı olarak Facebook ve Twitter hesapları üzerinden de paylaşıyor. Facebook ve Twitter hesaplarımızı takip ederek siz de içeriklerimizi sosyal medya platformlarınız üzerinden rahatlıkla takip edebilir, çevreniz ile paylaşabilirsiniz.

Ayrıca IOS cihazlarda bildirim özelliği bulunmadığından dolayı Twitter hesabımızın bildirimlerini açarak bildirim hizmetinden Twitter üzerinden faydalanabilirsiniz.

koin bülteni twitter bildirimlerine abone olun

Telegram grubumuza katılabilir ve haberleri oradan da takip edebilirsiniz

Telegram grubumuza katılarak sizler gibi kripto para ve blockchain takipçisi insanlar ile sohbet edebilir, sorularınıza yanıt bulabilir ve Koin Bülteni haberlerini yine Telegram grubumuz üzerinden de takip edebilirsiniz.

koin bülteni telegram grubuna katılın

Mail abonemiz olarak her akşam günlük bülten alabilirsiniz

Koin Bülteni mail abonesi olarak her akşam gece 00.00’da günlük bülten maili alarak, gün içinde gündemi takip edemediyseniz bile gelişmeleri kaçırmamış ve sonradan düzenli şekilde takip etme imkanına sahip olabilirsiniz. Bu kısma web sitemizin en alt bölümünden ulaşabilirsiniz.

koin bülteni mail aboneliği

Bundle üzerinden Koin Bülteni’ne erişebilirsiniz

Koin Bülteni’nin içerikleri aynı zamanda Bundle mobil uygulaması üzerinden de takip edilebilir. Haber kaynaklarını bir arada sunan Bundle üzerinden kaynaklarınıza Koin Bülteni’ni ekleyerek erişebilirsiniz.

koin bülteni bundle üzerinden takip edin

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment