Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Köklü Kripto Şirketinden Geri Adım: Rakibi Prime Trust’ı Satın Almaktan Vazgeçti!

Kripto paralar için güvenlik, saklama ve altyapı hizmetleri sağlayan köklü şirket BitGo, rakibi Prime Trust’ı satın almaktan vazgeçti.

Kripto para piyasasında 2013 yılından beri faaliyet gösteren BitGo yakın tarihli bir sosyal medya açıklamasında, rakibi Prime Trust’ı satın almaktan vazgeçtiğini duyurdu. BitGo, talebe gerekçe olarak Prime Trust’ın yetersiz mevduatlarını gösterirken şirketin mali durumunun kritik derecede yetersiz seviyeye geldiğini vurguladı.

Son zamanlarda fon bulma çabalarıyla gündeme gelen Prime Trust’ın iflasın eşiğine sürüklendiği biliniyordu.

BitGo tarafından yapılan açıklamanın detaylarında, Prime Trust’ın iş yapmak ve satın alma şartlarına uyabilmek için yeterli bir durumda olmadığı belirtildi:

Davalının genel mali durumu önemli ölçüde kötüleşerek kritik derecede yetersiz bir seviyeye gelmiştir. Davalı şu anda iş yapmak için güvenli olmayan veya sağlam olmayan bir durumdadır. BitGo, ileriye dönük bir yol bulmak için yapılan önemli çaba ve çalışmaların ardından Prime Trust satın almaktan vazgeçerek zor bir karar verdi.

 

İki şirket arasındaki satın alma anlaşmasına ilişkin ilk haberler haziran ayının başında gelmiş ve o günlerde BitGo, ön anlaşmaya vardığını açıklamıştı. Söz konusu anlaşma zorunluluk içermiyordu.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!