Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Komisyonsuz Borsa Uygulaması Robinhood, ABD’de 5 Eyalette Ticarete Başladı

Mobil uygulama tabanlı kripto para borsası Robinhood, kripto para ticaretini başlatarak yeni hizmetini Amerika’daki 5 Eyalette başlattı.

Şirketin söylediğine göre Kaliforniya, Massachusetts, Missouri, Montana ve New Hampshire’da yaşayanlar artık yeni Robinhood kripto para platformunu kullanarak bitcoin ve etherium alıp satabilirler. Bu servis aynı zamanda yatırımcılara içinde bitcoin cash, litecoin, XRP, ethereum classic, zcash, monero, bitcoin gold ve dogecoinin de olduğu diğer 14 kripto parayı takip etme olanağı da veriyor.

Yeni projelerini geçen ay ilk duyurduklarında, Robinhood bu hareketin, kripto paraları, ticareti olası yatırımcılar havuzunu mobil ve web-tabanlı uygulamaları aracılığıyla ticareti ”demokratikleştiren” bir plaftormu kullanarak daha geniş bir yatırımcı kitlesine sunmanın bir parçası olduğunu söyledi.

 Web sitesine göre, şirket hem geleneksel hem de kripto para ticaretini müşterilerinden ”hiç komisyon almadan” daha ulaşılabilir bir hale getiriyor.

“Biz birlikte, aracılık platformumuzda 4 milyon kullanıcıya ve 100 milyar doların çok üzerinde bir işlem hacmine ulaştık ve böylece hisse senedi işlemlerinde 1 milyar doları aşan komisyonlar elde ettik. Robinhood Crypto’nun piyasaya sürülmesiyle, finansal sistemi sadece zenginleri değil, herkes için yapma misyonumuza devam ediyoruz “dedi.

Robinhood Crypto’ya ek olarak, şirket Robinhood Feed’in, yatırımcıları farklı kripto paraları, etraftaki yenilikleri ve pazarları gerçek zamanlı olarak konuşup tartışmasına izin verecek sosyal medya tarzı bir platformun da duyurusunu yaptı.

Duyuruya göre The Feed platformu şu an sadece kısıtlı sayıda bir grup insan tarafından kullanılıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment