Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koreli Kripto Para Borsası Prixbit, Banka Sorunları Nedeniyle Kapanıyor

Güney Kore’nin büyük kripto para borsalarından birisi olarak gösterilen Prixbit, resmi olarak kapandı. Konuyla ilgili olarak kripto para borsasının resmi web sitesinden bir haber yayınlandı ve borsanın operasyonlarına son verdiği açıklandı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Yaşanan sorunlar ve negatif süreçler nedeniyle Prixbit olarak kapanma kararı aldık. Bu kararı çok zor bir şekilde aldık ve çok üzgünüz. Gönül isterdi ki, bizler bu süreci devam ettirebilelim. Ancak gelinen noktada borsa olarak operasyonlarımızı sürdürmemiz çok zor ve imkansız bir hal aldı. Bu sebeple biz de bu zor kararı almak zorunda kaldık.”

Kore basınında çıkan haberlere göre, çalışacak banka bulmakta ve operasyonlarını finanse etmekte zorlanan borsanın, müşterilerinin de son dönemde ciddi oranda kaygılı oldukları açıklandı. Müşterilerin kendi kripto para birikimleri açısından da endişeli olduğu açıklandı.

Bu konu başlığı üzerinde Güney Kore yerel basınında da birçok haber çıkıyor. Çıkan bu haberlere göre, ülkedeki kripto para borsaları şu anda çok zorlu günler yaşıyor. İrili ufaklı 200’den fazla kripto para borsasının finansal açıdan çok sıkıntılı bir süreçte olduğu ifade edilirken, bu borsaların birçoğunun yakın gelecekte kapanabileceği belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment