Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kozmetik Dünyasının Devi Lush Artık Bitcoin Kabul Ediyor

Dünya çapında hızla gelişen Lush çağa ayak uydurdu ve en popüler kripto para olan Bitcoin’i ödeme şekli olarak kabul etti.

Vegan kozmetik ve cilt ürünleri markası Lush, internet mağazalarından yaptıkları satışlarda Bitcoin’i ödeme formu olarak kabul etti ve büyük bir adım atmış oldu.

 Önemli Şirketler Dünyasında Yer Alma

Tıpkı Microsoft, Expedia ve Steam’de olduğu gibi Lush bu yeni para teknolojisini kucaklamış oldu.

Amaç merkezi olmayan bu parayı, Birleşik Krallık bazlı internet mağazalarından yapılan satışlarda küresel bir ödeme yöntemi olarak kabul edip daha fazla alıcıya ulaşmak.

Bitcoin hiçbir nakit paraya bağlı olmadığı için küresel döviz dalgalanmalarından etkilenmiyor. Dünya çapında müşterileri ele alırsak, bu durum bir ürün için aynı ödemenin yapılması anlamına geliyor.

Oyun Alanının Düzenlenmesi

Finans Müdürü Mike West‘in açıklamalarına göre:

“Bitcoin’in kabul edilmesi Lush açısından oldukça heyecan verici. Bu sayede müşterilerimiz dünyanın neresinde olursa olsun aynı ödemeyi yapabiliyor. Hem de yüksek banka giderleri ödemeden. Kripto paralar küresel ticaretin geleceği ve bizler bu yeni dijital çağa adım atmaya hazırlanıyoruz.”

Lush, Bitcoin’den olabildiğince fazla verim almayı umuyor. Bu dijital paradan sadece ödeme şekli olarak yararlanmayı değil daha fazlasını istiyorlar. Şirket bu merkezsiz parayı kullanarak küresel piyasaya, küresel üreticilere ve hatta kırsal kesimde yer alan hayır kurumlarına ulaşmayı hedefliyor.

Lush, küresel ödeme sisteminin daha çok hayır işi yapmalarının önünü açacağına inanıyor. Bu sayede onları alıkoyan banka düzenlemelerinden ve sınır ötesi işlemlerden kurtulmuş olacaklar.

Erişimin sınırsız olmasının yanı sıra işlemlerin şeffaf olması, şirketin dijital parayı satışlardan başka projelerde de kullanmasına imkan sunuyor.

İlk Aşama

Bunun kozmetik devi için sadece bir başlangıç olduğunu vurgulayan yöneticiler, Blockchain teknolojisini kullanarak “ihtimaller üzerine daha etik bir bakış açısı” getireceklerini tekrarlıyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment