Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken Sözünü Tuttu ve Bitcoin SV Alım Satım İşlemlerini Noktaladı!

Bitcoin SV şüphesiz Bitfinex ve Tether fiyaskosundan önce kripto para ekosisteminde en çok konuşulan konuların başında geliyordu.

Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden Craig Wright‘ın son dönemlerde sergilediği tavırlar ve bir Twitter kullanıcısını dava etmesi, bardağı taşıran son damla olmuştu ve birçok kripto para yatırımcısı buna sert tepki gösterdi.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao, ilk olarak resmi Twitter hesabından Craig’i uyarmış ve Bitcoin SV’yi delist edebileceğini belirtmişti. Daha sonra aynı konuda bir adım atarak Bitcoin SV’yi ciddi ciddi platformdan çıkartan CZ, adeta bir furyayı başlattı. Binance’nin ardından ShapeShift kripto para borsası da anında Bitcoin SV’yi delist etmiş ve buna katılan Kraken kendi kullanıcılarına BSV’nin delist edilip edilmemesi hakkında bir anket yapmıştı.

Ezici bir üstünlükle BSV’nin delist edilmesine karar veren kullanıcılar sonrası borsa da harekete geçti ve kademeli olarak BSV’yi platformdan kaldıracaklarını açıkladı.

Kraken bugün yaptığı bir duyuru ile Bitcoin SV alım satım işlemlerinin resmen devre dışı bırakıldığını ifade etti ve açık emirlerin de yakın zamanda iptal edileceğini vurguladı. Bunun yanı sıra 31 Mayıs tarihine kadar da platformda yer alan bütün BSV’lerin çekilmesinin gerekli olduğu belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment