Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken Borsası, Coin Center’a 1 Milyon Dolar Bağışladı ve Blockchain Araştırmasına Destek Oldu

Kripto para borsası Kraken, Coin Center‘a 1 Milyon dolar bağışta bulundu ve gelecekte 1 milyon dolara eş değer hediye bağışı (matched donations) yapacağı sözünü de verdi. Coin Check’in kripto borsaları hakkında gerçeğe dayalı bir tahkikat yapmasından sonra, bu Kraken’in düzenleyici kurumlara yardım etme amaçlı araştırmaya olan desteğini de gözler önüne seriyor.

Kraken Borsası Blockchain Beyin Takımını Destekliyor

Coin Center Genel Müdürü Jerry Brito, bu sürpriz anonsu 14 Mayıs tarihinde gerçekleşen Coin Center Yıllık Akşam Yemeği etkinliğinde paylaştı. SEC’in sahte ICO projelerini hedef alacağı açıklamasından sonra gelen bu hareket, Kraken’in bilgi sahibi bir endüstri düzenleme yapısı oluşturmak istediğinin göstergesi.

Kraken yaptığı açıklamada şunları belirtti:

”Coin Center’ın yaptığı bu mükemmel iş dünya çapındaki hükumetler için aşırı önemli ve ihtiyaç duyulan bir olgu. Onlar her zaman blockchain’in, kripto paraların ve yeniliğin yılmaz birer koruyucusu oldular. Coin Check’in yaptığı işler her zaman topluluğun, endüstrinin ve daha Bitcoin hakkında hiçbir şey duymamış insanların bile yararına olmuştur. Onların devam etmekte olan bu çabalarına destek olabildiğimiz için çok mutluyuz.”


Coin Center ise blockchain teknolojisinin halka açıklığı konusunda çalışmalar yapan ve kar amacı gütmeyen bir beyin takımı. Coin Check’in hedefi halkı ve düzenleyici kurumları endüstrideki yeniliği ve büyümeyi arttırabilmek için eğitmek. Hükumetlere ve düzenleyici kurumlara gerekli olan doğru bilgileri sağlayabilmek için hem araştırmalar yapıp hem de çoğu araştırmayı yayınlıyorlar.

Coin Center ise konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

”Bu katkılar bizim Washington içerisinde kripto para birimlerine gereken ilgiyi çekmemize inanılmaz bir biçimde yardım edecek. Bu sebeple eğer Coin Center’a bağış yapmak istiyorsanız şu an tam sırası. Paranız iki kat daha yararlı olacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment