Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken CEO’su: Bitcoin Yıl Sonunda Lamborghini Kadar Değerli Olacak

Kraken CEO’su Jesse Powell, Bitcoin’in yıl sonunda Lamborghini kadar değerli olacağını söyledi. CEO, Bitcoin’in değerini lüks araçlarla açıkladı.

Kraken CEO’su Jesse Powell, katıldığı Bloomberg programında Bitcoin ve kripto para sektörü hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Powell, Bitcoin’i dolar ile ölçmenin zor olduğundan söz etti.

Bitcoin’in değerini lüks arabalarla ölçüyor

Jesse Powell, Bitcoin fiyatının idrak edilemeyecek bir seviyeye ulaşacağını iddia ediyor. Powell, bunu açıklamak için lüks arabaları kullanıyor. 

“BTC’yi dolarla ölçüyorum ama belki de Tesla ile kıyaslama yaparsak daha anlaşılır olabilir. Şu anda 1 BTC, Tesla Model 3 ediyor. Yıl sonunda muhtemelen 1 Bitcoin Lamborghini’ye eş değer olacak.”

Caranddriver web sitesinde, en düşük fiyatlı Lamborghini’nin 184.895 dolar olduğu görülüyor.

Powell, 2022’nin sonunda ise 1 BTC’nin Bugatti’ye eş değer olacağını öne sürdü. 2019 model bir Bugatti’nin en düşük fiyatı 1.9 milyon dolar.

“Bu tip araçlar Bitcoin fiyatını ölçmede dolardan daha iyi çünkü doların ne olacağı belli olmuyor. Bakmışsınız bir yıl sonra mevcut doların 10 katını basmışlar.”

Kraken halka arz olacak mı?

Kraken CEO’su, IPO için 2022 yılının ikinci yarısını düşündüklerini açıkladı. Fakat CEO, tarih için garanti vermediğini şöyle dile getirdi: 

“Belirlediğimiz tarihe kadar daha çok zaman var. O güne kadar kripto para sektöründe her şey olabilir. O yüzden hiçbir şeyin garantisi yok ancak her şeyin zamanında olması için çalışıyoruz.”

Powell, kullanıcıların Kraken borsasının ilerleyişi ve performansına IPO ile katkı sağlayabileceği görüşünde olduğunu belirtti. 

NFT’ler bizimle kalmaya devam eder

Son dönemde popüler hale gelen NFT konusuna değinen Powell, insanların yıllardır koleksiyon yaptığından söz etti. CEO, NFT kullanımının özellikle reklam alanında yaygınlaşacağını düşünüyor. Powell, “Bu dijital varlıkların birçok kullanım alanı var. Bu yüzden NFT’ler hayatımızda kalmaya devam edecektir.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!