Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken Kripto Para Borsası, Bitcoin Cash SV’nin Trading İşlemlerini Başlattı ve Kullanıcıları Uyardı!

ABD‘nin önde gelen kripto para borsalarından Kraken, 18 Kasım tarihinde yayınladığı bir blog gönderisinde, Bitcoin Cash‘in iki fork’unun da ağını desteklediğini belirtirken, bir yandan da yatırımcıları uyarmayı ihmal etmedi.

İlk olarak iki ağ zincirinden sadece birisini destekleyeceğini ve bunun Bitcoin Cash ABC olacağını belirten Kraken, basın saatine göre Bitcoin Cash SV’nin de işlemlerine start verdi.

BCH ağında 15 Kasım tarihinde yaşanan hard fork sonrası, özellikle Bitcoin Cash SV ekibi oldukça eleştiri almış ve söz konusu fork’un kötü tarafı ilan edilmişti. Ancak yine de fork’un iki tarafı da piyasadan çok fazla olumlu tepki görmüyor ve şu sıralar yaşanan düşüşten Bitcoin Cash hard fork’u sorumlu tutuluyor.

Fork’un yaşandığı 15 Kasım tarihinin bir öncesi olan Çarşamba günü, yaşanan düşüş yüzünden Kanlı Çarşamba olarak anılmaya başlamış ve Bitcoin’i 2018 yılının en düşük seviyesine götürmüştü. Bitcoin ve diğer kripto para birimleri düştüğü yerden hafifçe toparlansa da, yeni haftanın başlangıcı Pazartesi bütün kripto para birimlerini tekrar yere serdi.

Kraken ise durumun farkında olarak, yaptığı listelemenin yanı sıra, kullanıcılarını da uyardı:

”Bitcoin SV, Kraken’in olağan listeleme gerekliliklerini karşılamıyor. Bu, oldukça yüksek riske sahip bir yatırım olarak görülmelidir. Traderların dikkatli olması gereken bir çok kritik nokta mevcut.”

Kraken söz konusu kritik noktalarından birisi olarak da, madencilik baskısını örnek gösterdi ve ”mevcut şartlar ve tehditler altında, BSV için mükemmel bir depolama garantisi sunmadıklarını” açıkladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment