Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken Müdürü: Boğa Piyasasına Giriyoruz

Kraken İş Geliştirme Müdürü, Bitcoin fiyatının yükselmeye devam edeceğini ve ayı piyasasına daha yeni yeni giriş yaptığımızı düşünüyor.

Yükseliş Sürecek

Bitcoin geçtiğimiz son birkaç hafta içerisinde birkaç yüz dolar artış gösterdi. Şu anda 10 bin 200 dolar seviyesinde ilerleyen Bitcoin bir süredir 10 bin 500 dolar barajını zorluyor.

Kraken İş Geliştirme Müdürü Dan Hedl ise Bitcoin’in son zamanlarda sergilediği performansın gelecekte de devam edeceğini düşünüyor. Özellikle halvinging Bitcoin fiyatını olumlu yönde etkileyeceğini söyleyen Hedl, insanlara HODL yapmayı öneriyor.

Kısa süre önce The Breakdown podcastine katılan Hedl orada da Bitcoin hakkındaki görüşlerini paylaştı. Kripto para piyasasının son zamanlardaki performansını değerlendiren Hedl, ayı piyasasının başlamak üzere olduğunu söyledi. Kendisinin görüşlerine göre Bitcoin ve diğer kripto paralar zaman içerisinde çok daha fazla değer kazanacaklar.

Buna benzer bir açıklamayı kısa süre önce sektörün tanıdık isimlerinden Anthony Pompliano da yaptı. Bitcoin’in kısıtlı arzını hatırlatan ve BTC’ye duyulan talebin sürekli artığını söyleyen Pompliano, Bitcoin’in 2021 sonunda 100 bin doları bulacağını düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment