Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken Uyardı: Bitcoin Fiyatı 6 Bin Dolara Düşebilir

Kraken Intelligence, Bitcoin fiyatıyla ilgili yeni bir rapor yayınladı ve yatırımcıları piyasada yaşanabilecek olası bir düşüşe karşı uyardı.

Şubat ayında 10 bin doların altına inen Bitcoin fiyatı 2 aydan uzun bir süre boyunca 10 bin doların altında seyretti. Fakat Bitcoin’in mayıs ayının başında yeniden 10 bin dolara çıkmasıyla birlikte piyasa yeniden hareketlenmeye başladı. Bitcoin fiyatı geçtiğimiz günlerde 10 bin 300 dolara kadar çıkmışsa da şu an için 9 bin 500-9 bin 700 dolar aralığında seyrediyor.

Geçtiğimiz gün paylaştığımız bir yazıda Bitcoin analistlerinin 10 bin 500 dolar seviyesine işaret ettiklerinden bahsetmiştik. Bazı analistlere göre BTC’nin bu seviyeyi aşması bir sonraki durağın 14 bin dolar olabileceği anlamına geliyor. Kraken Intelligence da Bitcoin ile ilgili yaptığı araştırmalarda 10 bin 500 dolar seviyesinin önemini vurguladı.

Ya Tamam ya Devam

Kraken Intelligence tarafından yapılan araştırmalara göre kripto para piyasasında şu anda adeta bir “ya tamam ya devam” durumu söz konusu. Eğer Bitcoin yeteri kadar ivme kazanabilirse fiyatın hızlı bir şekilde yükseldiğini görebiliriz. Aksi takdirde ise bunun tam tersi bir durum yaşanır.

Kraken ekibi bu noktada diğer birçok analist gibi 10 bin 500 dolar bölgesine işaret ediyor. Kraken Intelligence’ın araştırmalarına göre Bitcoin’in 10 bin 500 doları geçmesi halinde fiyatın daha da yükselmesi söz konusu olabilir. Fakat Bitcoin 10 bin 500 dolar seviyesindeki direnişi kıramaz ve geri çekilmeye başlarsa fiyatın 6 bin dolara kadar düştüğünü görebiliriz.

Kraken’ın Bitcoin ile ilgili paylaşımı, Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment