Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Krakeni İki Yeni Koini Platforma Ekledi

Amerika merkezli ünlü kripto para borsası Kraken, yaptığı hamle ile iki yeni kripto parayı platforma eklediğini duyurdu. Konuyla ilgili olarak çıkan haberlerde, borsanın bundan sonraki süreçte sektörün bilindik koinleri olan BAT ve WAVES’i platforma ekleyeceği belirtildi. Bu iki koinin platformda listelenme tarihinin ise 22 Ağustos olacağı not düşüldü.

Kraken’in bu iki koini eklemesinin altında yatan sebepler ise aslına bakılırsa çok basit. Merkezi olmayan bir web tarayıcısı olan ve bu alanda içerik üreticilerine verdiği ödül miktarı ile dikkat çeken Brave tarayıcısının native kripto parası BAT’a olan talep çok artmaya başladı. Brave tarayıcısının aylık aktif kullanıcısı sayısının 5.5 milyona çıktığı ifade edilirken bu durumun da BAT’ı daha güçlü ve iyi bir hale getirdiği ifade ediliyor.

Aynı şekilde, WAVES de Blockchain sektörünün en iyi projelerinden birisi olarak gösteriliyor. Akıllı kontrat konusuna odaklanan ve oldukça iyi bir teknolojik alt yapıya sahip olması ile bilinen WAVES’in de Kraken’e ciddi oranda bir likidite getireceği aşikar olarak görülüyor.

Bakalım, bundan sonraki süreçte, bu iki kripto para ile ilgili olarak nasıl bir fiyat durumu yaşanacak? Böyle bir borsada listelenmenin iki koin için de iyi olacağı ifade ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment