Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Borsası Bittrex, Yeniden Müşteri Almaya Başladı

Seattle merkezli kripto para borsası Bittrex yeni kullanıcı kaydı almaya başladı.

Salı günü açıklanan sistem açılışının ardından, yeni kullanıcılar borsaya yeniden düzenlenmiş sitesi üzerinden kayıt olabiliyorlar. Yapılan bir açıklamaya göre,yeni üyelik taleplerinin son bir kaç aydır bekleme listesinde olması ve kapasitenin dolması sebepleri ile yeni kayıtlar Aralık ayında durdurulmuştu. Üyeliklerini bitirebilmek için bütün müşterilerin kimlik doğrulama prosedürlerini tamamlaması gerekecek.

Borsanın aynı zamanda arttırılmış güvenliğe sahip ”geliştirilmiş bir internet sitesi” piyasaya süreceği bildirildi.

Bittrex CEO‘su Bill Shihara yapılan üyelik durdurma olayının sebebi olarak ise şirketin ”müşterilerine güvenilir bir platform ve üstün müşteri hizmetleri sağlama sorumluluğunun” olduğunu vurguladı.

”Altyapımızı güçlendirme ve internet sitemizi geliştirme konusunda özenle ve sebatla yaptığımız çalışmalarımızın meyvesi olarak, bugünden itibaren yeni üyelik kayıtlarına açık olduğumuzu belirtmekten mutluluk duyarım.”

Şirket ayrıca kadrosuna eski Amerika Birleşik Devletleri İç Güvenlik Bakanlığı (U.S. Departments of Justice and Homeland Security) ve Amazon çalışanlarını da katarak büyük bir genişlemeye gitti.

Bu hareket Bittrex’in token listeleyen kriterlerini yayınlamasından 2 ay sonra gerçekleşti. Borsanın elemanları projelerin ön elemesini yapmakta ama borsanın üstüne basarak belirttiğine göre ön elemeyi geçen tokenlerin ABD bünyesinde listelenebilmesi için geçirmesi gereken uygunluk prosedürleri mevcut.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment