Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Dostu CheapAir Müşterilerinden Coinbase’den Başka Platforma Geçiş Hakkında Geri Bildirim Bekliyor

ABD merkezli uçuş rezervasyon firması CheapAir’in CEO’su 20 Nisan’da müşterilerine açık bir mektup yayınlayarak ticari çözümleri hakkında kripto cüzdanı ve borsa servisi Coinbase üzerinden BitPay’e geçiş konusunda müşteri fikirlerini sordu.

CEO Jeff Klee mektupta CheapAir.com’un 2013 yılından bu yana uçuş ve otel rezervasyonları için Bitcoin (BTC) kabul ettiğini yazdı. CEO’ya göre Coinbase’nin satıcılar için bazı çözümlerini askıya alacağına dair son duyurusu BTC’nin kabul edilmesini daha zor hale getirecek.

Yaklaşan Coinbase değişikliklerine cevaben Klee şirkete Bitcoin’e ek olarak Bitcoin Cash (BCH), Dash ve Litecoin (LTC) kabul etmeye başlamak için “güvenilir bir işlem ortağı” öneriyor.

Klee mektubunda şu anda sadece Bitcoin ve Bitcoin Cash’i kabul eden BitPay’in Coinbase’ye alternatif olduğundan bahsediyor ve BitPay’in şimdiye kadar çok iyi bir deneyime sahip olduğunu ve şirket entegrasyonunu büyük ölçüde tamamladığını öne sürüyor. Ancak Klee BitPay’in özel protokol uyumlu cüzdan gerektirmesi sebebiyle müşterilerin rahatsızlık duymasını istemediğini ekliyor:

“Bitpay’in başarmaya çalıştığı şeyi anlıyoruz. Adreslemeye çalıştıkları sorunlar -gecikmeli ya da hatalı ödemeler- gerçek sorunlar ve özellikle işlem hacimlerinin arttığı Aralık ve Ocak aylarında artmaktadır. Öte yandan müşterilerimize çoğu durumda bizimle işlem yapabilmeleri için daha fazla iş yapmaları veya cüzdanlarını değiştirmelerini isteme fikrine meraklı değilim.”

Klee mektubunda müşterilere konuyla ilgili geri bildirimlerini soruyor, Twitter üzerinden, mektuba yorum olarak veya kendi olası Bitpay tepkilerini kişisel olarak e-postayla göndermelerini öneriyor.

Litecoin kurucusu Charlie Lee, CheapAir’in mektupla ilgili tweet’ine yorum yaptı ve Bitcoin, Ethereum (ETH) ve Litecoin’i kabul eden ticari hizmet şirketi AliantPayment‘i önerdi.

Coinbase’nin Coinbase Mercant Tools’u Coinbase Commerce lehine geri çekme kararı Reddit’in, Reddit Gold premium üyelik programı için Bitcoin’i ödeme servisi olarak çıkarmasına neden oldu. 31 Mayıs 2018 satıcıların Coinbase Commerce’ye geçmesi için verilen son tarih.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment