Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Endüstrisi Yükselişte Ama Önünde Daha Çok Yol Var

Uzun süren bir düşüş ve değer kaybı yaşan kripto para birimleri son dört aydır yükselme eğiliminde. Sektör katılımcıları, sektörün üstesinden gelmesi gereken daha pek çok zorluğun olduğunu sık sık unutuyorlar.

Kripto para endüstrisi farklı coğrafyalarda farklı zorluklarla yüzleşiyor, düzenleme, performansın düşmesi, ödeme gecikmeleri, tutuklanma ve düzenleyicilerle yaşanan zorluklar bunlardan birkaçı. Kripto endüstrisi insanlar tarafından her geçen gün biraz daha fazla benimsenmesine, yeni teknoloji ve servislerin hayatımızdan her geçen gün daha fazla yer kaplamasına rağmen kripto para birimleriyle ticaret hala diğer varlık ticaretlerinden daha zor gerçekleştiriliyor.

PFYN Danışmanlık Genel Müdürü Patrick Franz;

“Kripto endüstrisi 2019 yılında canlandırıcı bir başlangıç yapmış olsa da, alt yapı sorunlarını ve düzenleyicilerle yaşanan zorlukları çözmekten çok uzağız.”

PFYN, Prime Broker’ın Interbank Market’ta bulunduğu yere benzer bir şekilde kripto sektöründe yer almaktadır. Şirketin amacı; katılımcıların kurumsal düzeyde güvenli işlem yaptıkları pazarda 7/24 canlı fiyat akışı sağlayan bir ekosistem kurmaktır.

Franz, Kripto Para Sektörünün Geleceğinden Umutlu

“Bankacılık ilişkileri daha iyi durumda olabilirdi, ya da bu ilişki hiç kurulmayabilirdi. Mevcut durumda, birçok borsa ve OTC masalarının kendi yetki alanlarında yerel bir banka bulmaları çok zor olsa da, ABD’de her geçen gün daha iyi hale geliyor. “

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment