Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Kripto Para Kullanımı Zamanla Artacak”

Coinbase CEO’su kısa süre önce verdiği bir röportajda Facebook’un dijital para projesinin kripto para sektörü üzerindeki etkilerinden bahsetti.

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong kısa süre önce yeni bir röportaj verdi. Armstrong bu röportajı sırasında Facebook’un Libra adlı dijital para projesiyle ilgili bazı yorumlar yaptı.

Kripto para sektöründeki bazı isimler Libra projesinin sektör için olumsuz olacağını, Libra’nın piyasadaki kripto paraları genel olarak kötü yönde etkileyeceğini düşünüyorlar. Ancak Armstrong bu isimlerden biri değil. Öyle ki Armstrong’a göre Libra projesi kripto paraların popülerliğini artıracak ve zamanla daha fazla insanın kripto para kullanmasını sağlayacak.

Uzun Yolculuk

Armstrong verdiği röportaj sırasında kripto para sektöründeki genel durumlar hakkında da konuştu ve Dünya genelindeki regülatörlerin kripto paralar hakkındaki görüşlerinden bahsetti.

İnsanların zamanında kripto paraları pek ciddiye almadıklarını, şimdiyse kripto paraları yakından takip ettiklerini söyleyen Armstrong şu yorumu yapıyor:

“İnsanlar kripto paralardan korkuyor, hatta kripto paraları oyuncak gibi görüp gülüyorlardı. Şimdiyse kripto paraları engellemek istiyorlar. Ama zamanla kripto paraların potansiyelini görüp kripto para kullanmaya başlayacaklar.”

Bu sürecin regülatörler için de geçerli olabileceğini düşünen Armstrong, regülatörlere kripto paralar hakkında bilgi verilmesi gerektiğini düşünüyor. Armstrong’a göre eğer kripto para sektöründeki isimler regülatörlerle düzenli olarak görüşürlerse kripto paralar daha “yasal” hale gelebilirler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment