Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Fonlarından Yaklaşık 100 Milyon Dolar Net Çıkış Oldu

CoinShares, geçen hafta kripto para fonlarından toplamda 97 milyon dolarlık net çıkış olduğunu açıkladı. Bu sayı, arka arkaya iki haftadır ekside olan kripto para fonları için rekor niteliği taşıyor.

Bundan 2 hafta önce Grayscale, CoinShares, 3iQ, 21 Shares gibi fonlardan net 50 milyon dolar çıkış yaşandı. Geçen haftaya kadar rekor kabul edilen bu sayı, aynı zamanda kripto fonlarına giren para miktarının, Ekim 2020’den sonra ilk kez çıkan para miktarından daha düşük olduğunu gösteriyordu.

Yeni rekor 100 milyon dolara yaklaştı

Bugün yayımlanan rapora göre fonlar, 2 hafta arka arkaya net çıkış verdi. Fonlardan, tüm fonların yönetimi altındaki varlıkların toplam değerinin %0,2’sine denk gelen 97 milyon dolar değerinde net çıkış oldu.

  • Yalnızca Bitcoin fonlarından, hafta boyu 110.9 milyon dolar para çıktı. Bu sayı, ondan önceki hafta 115 milyon dolar olarak ölçülmüştü.

  • 2 hafta önce 27 milyon dolar artıda olan Ethereum fonları, geride bıraktığımız hafta 12.6 milyon dolarlık kayıp yaşadı.

  • Bunlardan farklı olarak; XRP fonlarına yaklaşık 900.000, Polkadot fonlarına 5.5 milyon, Litecoin ve Cardano fonlarına sırasıyla 1.8 ve 10 milyon dolar para girişi oldu.

  • Tüm kripto para fonlarına, yılbaşından beri 5.5 milyar dolar para girdi.

kripto-para-fon-usd-coinshares

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!