Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto İle İlgili İşlere Olan Talep Piyasaya Göre Değişirken, Blockchain Sektörü Oldukça İstikrarlı

Bütün endüstri hemen hemen 10 yaşında olsa da, kripto para endüstrisine olan yoğun iş talebi geçen sene başladı denilebilir. Blockchain teknolojisi ile ilgili iş olanakları ise kripto para sektörünün aksine her zaman tutarlı ve istikrarlı bir şekilde artış göstermeye devam etti. Bitcoin veya kripto para birimleri ile ilgili iş talebi ve pozisyonu daha çok o anki piyasa durumuna bağlı olarak değişim göstermekte.

Kripto İş Sektörü Piyasa Fiyatına Bağımlı

CNBC”ye göre, kripto para endüstrisinde çalışmaya yönelik talep, çoğunlukla o anki piyasa fiyatına bağımlı. Olay temel olarak Bitcoin’e bağlı bile denebilir. Bitcoin iyi durumda iken daha fazla insan piyasaya dahil olmak istiyor.

TenX kurucu ortağı Julian Hosp konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

”Eğer kripto iyi bir durumda ise, eğer insanlar kriptodan para kazanıyorsa, insanlardan çok büyük oranda talep görüyoruz çünkü insanlar ”ben de bu dalgaya katılmalıyım” diye düşünüyor. Ancak kripto aşağı doğru bir eğilim çizdiğinde (ki söz konusu olayı bu yılın başında çokça gördük) insanlar hemen ”aman tanrım hayır bu batan bir endüstri ben buraya dahil olmamalıyım” diye düşünüyor. Yani olay tamamen duygusal.”

Blockchain Sektörü Kripto Sektörüne Göre Daha İstikrarlı

Sektöre pek yakın olmayan bir çok kişi Blockchain teknolojisinin tek görevinin kripto para birimini desteklemek olduğunu düşünse de, Blockchain endüstrisi kripto endüstrisine kıyasla daha tutarlı ve istikrarlı bir iş bölümüne sahip. Blockchain teknolojisi geride kalmak istemeyen neredeyse her alandan firmanın dahil olması gereken ve çoğunun da dahil olduğu bir alan.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment