Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Karşıtı Sunucu Solana ve Litecoin Yatırımcılarını “Aptallıkla” İtham Etti

ABD’li popüler sunucu ve eski bir fon yöneticisi olan Jim Cramer, birikimlerini kripto paralarda tutan herkesi aptallıkla itham etti.

Jim Cramer CNBC’de 23 Aralık tarihinde yayınlanan bir programda, kripto paralara ve kripto para borsalarına güvenmediğini belirtti. Program esnasında Cramer, Solana (SOL), Litecoin (LTC) ve diğer kripto paraları satın almak için aptal olmak gerektiğini öne sürdü.

Ünlü ekonomist, kripto para şirketlerinin regülasyona karşı olduklarını ve regülasyonlarla savaştıklarını söyledi. Cramer, yatırımlarını JP Morgan’da tutmaktan memnun olduğu belirtti. Ünlü yatırımcı bunun sebebi olarak şu ifadelere yer verdi:

Ertesi gün baktığımda hesabımın yerinde olduğunu görmem beni mutlu ediyor.

Popüler sunucu regülasyon karşıtı olduklarını iddia ettiği bu kurumların, birikim saklamak için mantıklı yerler olmadığının altını çizdi.

Geçmişte de kripto paraları birçok kez eleştirmiş olan Cramer, Ripple (XRP), Cardano (ADA) ve Dogecoin’in (DOGE) sıfırlanacağı ve kriptoların gerçekte bir değeri olmadığı gibi çeşitli söylemlerde bulunmuştu. Kullanıcılar sosyal medyada Cramer’ın söylemlerinin “Başarısız eski bir fon yöneticisinin tutunmak için çırpınışları” olduğunu söyleyerek eleştirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!