Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Kredi Platformu Nexo’dan Spot ve Vadeli İşlemler İçin Yeni Platform

Kripto para borç sağlayıcısı Nexo bireysel müşterilerine spot ve vadeli işlem ticareti sunacağı yeni kripto para ticaret platformunu tanıttı.

CoinDesk ile paylaşılan bir basın açıklamasına göre, kripto kredi platformu Nexo bireysel müşterilerinin spot ve vadeli işlemler yapabilmesine olanak tanıyan kripto para ticaret platformunu tanıttı.

Nexo Pro adlı ticaret platformu, likidite eksikliğinden doğan emir kaymalarını önlemek adına 10’dan fazla ticaret platformu ve borsadan likidite toplayacak. Nexo hali hazırda takas lisansına sahip olsa da türev hizmetler sunma kararı piyasa tarafından beklenmedik bir durum olarak karşılandı.

Nexo’nun Yönetim Kurulu Başkanı Kosta Kantchev yaptığı açıklamada, Nexo Pro’yu bireysel yatırımcılar için profesyoneller gibi hizmet almaya açılan kapı olarak nitelendirdi. Ayrıca bu kadar çok platformdan likidite toplayan ilk platform olduklarını bu açıdan diğer borsaların yalnızca kendi likiditeleri ile yetindiğini belirten Kantchev, yüksek likiditenin sağlayacağı istikrarlı fiyatlara oldukça güvendiğini belirtti.

Coingecko verilerine göre, NEXO an itibariyle günlük açılış fiyatının %5,21 altında 0,873 dolar seviyelerinde işlem görüyor

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!