Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Analisti Alt Koin Sezonunu Yorumladı – Beklenen Yükseliş Geliyor Mu?

Önde gelen analistlerden birisi olarak bilinen ‘alım satım üstadı’ Joe Saz, alt koinlerin yeniden yükselişe geçmesi için öncelikle Bitcoin’in kendi payını feda etmesi gerektiğini ifade etti

Alt Koin’lerin 100 Milyar Dolarlık Nakit Girdisine İhtiyacı Var

Saz, 18 Eylül tarihinde BLOCKTV ile yaptığı bir röportajda kripto para piyasasındaki şartların şu an için alt koin yatırımcılarını sevindirecek bir durumda olmadığını ifade etti. Saz’a göre alt koinlerin yeniden doğuşunu bekleyenler, bir süre daha beklemek zorunda kalacaklar.

Bitcoin’in piyasa hakimiyetindeki ani değişim hakkında konuşan Saz, bunun diğer bütün kripto para birimlerini birkaç ay boyunca adeta ezip geçtiğini ifade etti. Alt koinlerin son iki gündür yeniden yükselişe geçmesi ise yüzde 70’in üzerine çıkan BTC dominansını yüzde 67’lere kadar düşürdü.

Analist, yaşanan bu olumlu gelişmeye rağmen alt koin sezonunun başladığına dair yeterli kanıt olmadığını ve bunların asında geçici yükselişler olduğunu ifade etti.

”Alt koin sezonunun başlayacağını gerçekten zannetmiyorum, bu sadece bir grafikte iyimser bir tablo ile başlamayacak. Bunun olması için Bitcoin’den çok fazla para çıkışı veya piyasaya çok fazla para girişi olması gerekiyor.”

Ethereum ve XRP özellikle dün ciddi bir yükseliş elde etse de, bugün itibariyle duraklama başlamış gibi gözüküyor.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment