Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Analisti: ”Bitcoin 5.260 Doları Aşarsa, Boğa Piyasası Başlar!”

Bitcoin‘in 2 Nisan tarihinde sergilediği ralli, aylardır aşılamayan 4.200 dolar seviyesinin aşılmasını sağladı ve kripto para piyasasının boğalara olan umudunu yeniden tetikledi. Neredeyse bir buçuk yıl süren ayı piyasasından sonra, lider kripto para birimi 3.100 dolarda dibi görmüş olabilir ve bu durum da boğaların yavaş yavaş sahneye çıkıyor olması şeklinde yorumlanıyor.

Son zamanlarda kripto para dünyasında oldukça dikkat çeken bir kripto para analisti de , zirvedeki kripto para birimlerinin hepsinin şuan için Bitcoin’in mevcut direnç noktası tarafından ‘sınırlandırıldığını’ ve bu seviyenin aşılması durumunda yeni bir boğa piyasasının başlayacağını düşünmekte.

Kripto para analisti BTC’nin 5.260 doları aşmasının, başka bir boğa piyasasını tetikleyeceğini ve Ethereum, Litecoin, XRP, Stellar Lumens ve diğer kripto para birimlerinin bu direnç tarafından sınırlandırıldığını ifade etti. Bitcoin’in söz konusu direnç noktasının kırılması ve o seviyenin devam ettirilmesi durumunda çok daha büyük kazanımlar olabileceğini belirten analist, haftalık grafiğin iyi bir uzun vadeli indikatör olduğunu da dile getirdi.

Bitcoin basın saatine göre 5.253 dolar seviyesinde geziniyor ve 5.260 dolar seviyesindeki direnç daha önceki günlerde aşılmış ancak 5.300 dolar aşılamamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment