Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Analisti, Bitcoin Yatırımcılarını Uyardı

Bitcoin dakikalar içerisinde %15 değer kaybederek 8.100 dolara kadar geriledi. Haftalardır üst üste yeşil kapanış gerçekleştiren ve 9 haftalık rekorun kuyruğuna kadar gelen BTC’nin yaşadığı bu düşüş, yatırımcıların birçoğunu ters köşeye yatırdı.

Bitcoin’de 7.000 Dolara Düşüş Olabilir

Sadece BitMEX üzerinde 250 milyon dolarlık short pozisyonun likidite olduğu biliniyor. Buna rağmen yatırımcıların önemli bir kısmı  düşüşten sonra yönün yine yükseliş olduğunu ve stabil bir şekilde artışın geleceğini düşünüyorlar. Önde gelen kripto para analistlerinden Josh Rager ise henüz yükselişin görünmediğini belirtti ve yatırımcıları özellikle bir konuda uyardı.

Rager, BTC’nin zirveyi gördüğünü ve 7.000 dolara kadar düşebileceğini belirtti. BTC’nin 8.400 dolar altında kapanış yapması durumunda 7.000 doların mümkün olduğunu belirten Rager, bu tahmininde haklı çıkmış gibi gözüküyor. Özellikle bugün çok daha fazla volatilite görülebileceği uyarısında bulunan analist, bu tahmininde de haklı çıktı.

BTC gün içerisinde birkaç kere 8.900 dolar seviyesine çıksa da bir o kadar sert ve aşağı yönlü hareketler de sergiledi ve hala düşüş yaşıyor. Volatilitenin ne zaman biteceği ise bilinmiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment