Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OKEx Kripto Para Borsasının Trafiği Sürekli Artıyor

Kripto para borsaları aslında şu dalgalı günlerde nihai bir testten geçiyor gibi gözüküyorlar. Mart ayı başlarında Binance kripto para borsasının kullanıcıları yarı yolda bırakması, 10 Mayıs tarihinde ise Coinbase kripto para borsasının geçici süre erişime kapatılması bazı platformların bu yoğunluğa dayanamadıklarını gösterdi.

OKEx Trafiğinde Önemli Artış Görüldü

Buna rağmen önde gelen kripto para borsalarından OKEx‘in piyasanın hem düşüş hem de yükseliş yaşadığı anlarda bu yoğunluğu kaldırabiliyor olması, trafik artışına yol açmış gibi gözüküyor. ICO Analytics tarafından paylaşılan verilere göre, OKEx kripto para borsası neredeyse her borsanın trafik düşüşü yaşadığı günlerde %147 trafik artışı elde etmiş gibi gözüküyor.

Elde edilen verilere bakıldığında Binance’i ziyaret eden kullanıcıların %2, Coinbase’i ziyaret edenlerin %7, BitMEX’i ziyaret edenlerin ise %40 düşüş yaşadığı görülüyor. BitMEX’in özellikle 12 Mart tarihinde uzun süre kapalı kalması yatırımcıların birçoğunu mağdur etmişti.

Bu süre zarfında başka bir popüler kripto para borsası Huobi’nin kullanıcılarında da %26 düşüş olması oldukça şaşırtıcı gözüküyor. OKEx ile beraber kullanıcı sayısında ve trafiğinde artış elde eden diğer iki borsa ize ZB.com ve Coinsbit olarak açıklandı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment