Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası BtcTurk 1 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

Yerli kripto para borsası BtcTurk, Türikye’de bir ilke imza attığını açıkladı. Artık ülke genelinde 1 milyon kullanıcısı bulunan BtcTurk, bu sayede sektörde lider konumunu üstleniyor.

2013 yılında kurulup Türkiye’in ilk kripto para borsası olan BtcTurk; aradan geçen bu 7 sene içerisinde kullanıcı kitlesini 1 milyon kişiye çıkardı. Kendisini ülkenin “en büyük kripto para borsası” olarak tanıtan BtcTurk bu sayıyla Türkiye’deki tüm rakiplerini geride bırakıyor. Bitexen gibi yerli borsaların 700 binden fazla kullanıcıları olsa da Türkiye’de 1 milyon barajını aşan ilk isim BtcTurk oldu.

Özel Üyeye Özel Hediye

BtcTurk’ün basın duyurusunda yer alan bilgilere göre borsa 1 milyonuncu kullanıcısına özel bir hediye verdi. Bu kullanıcının hesabına 1 milyon adet satoshi verildi. 0.01000000 BTC’ye tekabül eden 1 milyon satoshi anlık kur üstünden 100 dolar gibi bir ücrete denk geliyor.

Geçen sezon Yeni Malatyaspor’un sponsorluğunu alan BtcTurk, yakın zamanda Kadın ve Erkek Milli Takımlarının ana sponsoru haline geldi. Bu gibi anlaşmalarla birlikte ismini tüm Türkiye’ye duyuran BtcTurk, bu anlaşmaların meyvesini 1 milyon kullanıcıya erişerek topladı. Borsa CEO’su Özgür Güneri, BtcTurk’ün kırdığı bu rekoru şöyle yorumladı:

“Ailemiz genişledikçe sorumluluğumuz da artırıyor. BtcTurk olarak her bir kullanıcımız bizim için çok kıymetli. Onların bize duyduğu güvenin sorumluluğu ile tüm süreçlerimizi hassasiyetle yönetiyoruz. Yüzde yüz yerli bir kurum olarak Türkiye’nin dijital ekonomisine katkı bilinciyle kurulduğumuz günden bu yana sektöre ve işimize yatırım yapmayı aralıksız sürdürüyoruz”.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment